Online Marketing Specialist

Voor de ontwikkeling van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Online Marketing Specialist. (24-32 uur).

Waar ga je werken?

OpenOfferte.nl is een organisatie, gevestigd in Uden, met focus op het gebied van cross mediale marketing.
Wij werken voor grote opdrachtgevers die in eigen beheer voortreffelijke marketing campagnes initiëren. OpenOfferte.nl is gespecialiseerd in de uitvoer van dergelijke campagnes op het gebied van  print, mail, fulfilment en telemarketing.  Zo werken wij op grote schaal samen met onder andere: de Nationale Postcode Loterij, Vriendenloterij, BankGiro Loterij, Keuken Kampioen, Swiss Sense, Piet Klerkx, om er een paar te noemen.

Naast de corebusiness van OpenOfferte.nl zijn er nog twee andere (hoofd)entiteiten en hun bijbehorende specialisaties: IWL (Ikommeurs Webshop Logistiek; e-fulfilment voor webshops )  en C.C.C. (Contact Challenge Center; contactcenter activiteiten).

Welke uitdaging bieden wij?

Je gaat zelfstandig de verantwoordelijkheid dragen voor de gehele promotiemix van; OpenOfferte.nl, IWL en het Contact Challenge Center.  Je focus ligt op online maar je verliest offline niet uit het oog.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van online marketing en communicatie en bent een volwaardige gesprekspartner voor projectmanagers en de directie.
  • Je bent zeer initiatiefrijk en doelgericht. Je kent geen twijfel, met jouw overtuigingskracht stel je jouw marketingbudget veilig.
  • Je bent energiek en continue op de hoogte van alles wat zich binnen de organisatie afspeelt. Als een “razende reporter” weet je dit op een positieve/promotende manier naar de buitenwereld te brengen.
  • Je bent naast het bedenken van campagnes ook verantwoordelijkheid voor de uitvoer en de bijbehorende analyses.

Wie ben jij?

  • Je beschikt bij voorkeur over een HBO-werk- en denkniveau en hebt een marketing gerelateerde opleiding genoten.
  • Je beschikt minimaal over 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met SEO, SEA, Social Advertising, E-mail Marketing en Conversie optimalisatie.;
  • Je bent een aanpakker en initiator op het gebied van marketing.

Wij bieden

Een pionierende en uitdagende functie binnen een snelgroeiende onderneming. Veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen om tot mooie resultaten te komen. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Contact informatie

Interesse naar deze functie?

Solliciteer direct!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.